AUTOPŮJČOVNA Praha

Autopůjčovna - ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů a používaných cookies

Oznámení o ochraně osobních údajů (dále též „Oznámení“) webu www.autopujcovnapraha.com (dále též „Web“), provozovaný provozovatelem Leoš Labuta, bytem V Štíhlách 1321/24, 142 00, Praha - Krč IČ: 46432558, kontaktní také na info@autopujcovnapraha.com vytyčuje vzájemná práva a povinnosti nás jako správce osobních údajů a fyzických osob jako subjektů údajů v rámci realizace ochrany osobních údajů, získaných též prostřednictvím on-line aktivit Webu takto:

 

 

 

 

Vaše osobní údaje tedy zpracováváme, abychom:

 

 

Zpracování osobních údajů tedy probíhá vždy pro konkrétní účely na základě jasných právních základů. Předáváme Vaše údaje jiným příjemcům, ukládá-li nám to zákon a dále smluvním příjemcům (tzv. zpracovatelům) jen tak, abychom mohli splnit naše vzájemné závazky. Vaše údaje nepředáváme nikam mimo EU. Nepoužíváme žádné formy automatického rozhodování včetně Vašeho profilování. 

 


Máte právo na informace, zahrnující též právo na přístup ke svým osobním údajům zpracovávaných u nás, právo na opravu nepřesných údajů, právo být zapomenut výmazem Vašich osobních údajů, právo uplatit omezení zpracování ze zákonných důvodů, právo na přenesení svých osobních údajů jinam, námitku proti jakémukoliv zpracování a samozřejmě také kdykoliv odvolat svůj souhlas, byl-li udělen. Veškerá svá práva můžete u nás uplatnit jakkoliv, nejvhodněji však na e-mailové adrese: info@autopujcovnapraha.com. Tím vším však není dotčeno Vaše právo stěžovat si u Úřadu na ochranu osobních údajů www.uoou.cz či uplatit svá práva u soudu.